Ontvang een exemplaar van onze Handboek voor ontwerpers

Vul in en ontvang alle aluminium extrusie kennis die u nodig heeft

Hydro's Design Manual 2021

Technische informatie over aluminium

Hydro's Design Manual bevat informatie over het ontwerpen met aluminium, legeringen, verbindingen, profieltoleranties, oppervlaktekwaliteit en -behandeling, machinale bewerking, corrosie, constructieberekeningen en nog veel meer.

Sinds de eerste editie in 1980 is het handboek voor ontwerpers voortdurend bijgewerkt en beschikbaar gesteld aan klanten, architechten, ontwerpers, engineers en studenten die graag meer willen weten over aluminium en aluminium extrusies. Dit naslagwerk bevat foto's, illustraties, tabellen en technische informatie.

Het boek is verkrijgbaar in het Engels, Nederlands, Frans en Duits. Wij verzenden alleen naar adressen in de Benelux en Duitsland. Als u buiten deze landen woont, neem dan contact op met uw locale Hydro vestiging om het handboek aan te vragen.

 

Door dit formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat Hydro de bovenstaande informatie mag gebruiken om uw verzoek te verwerken en op de hoogte te blijven van ons nieuws. Voor meer informatie, zie onze Privacy Policy.